Bitfinex Scoffs ved Tether Market Manipulation-retssag: Bittrex og Poloniex-fil til sammenfattende dom

Bitfinex siger, at sagsøgeres andet forsøg på at ramme bitcoin-manipulationsklagen mislykkes ligesom det første forsøg.

Bitfinex-kommentarerne følger en meddelelse fra Bittrex og Poloniex omstridende påstande om, at de vidste om den påståede markedsmanipulation af Bitfinex

I juni indgav sagsøgerne, nemlig Matthew Script, Benjamin Leibowitz, Jason Leibowitz, Aaron Leibowitz og Pinchas Goldshtein for at tilføje Bittrex og Poloniex til retssagen.

Sagsøgerne hævdede, at Bittrex og Poloniex er medskyldige i Bitfinex og Tether-udstederens påståede store ordning for at hvidvaske og cirkulere milliarder af ikke-støttede USDT- stablecoins.

I en ny vending til sagen har advokater for Bittrex og Poloniex (udvekslingsadvokaterne) dog underrettet De Forenede Staters distrikts domstol sydlige distrikt i New York om deres hensigt om at gå til kort sammenfatning. Indkaldelsen blev indgivet for dommer Katherine Polk Failla den 7. august.

I en blog udstationering , tilsyneladende foranlediget af meddelelsen, Bitfinex skinner mod retssag herunder flytter til implicerer Bittrex og Poloniex i den påståede kursmanipulation.

”Denne gang er lynchpinen i deres vrøvl påstand om, at markedsmanipulation blev udført gennem bitcoin-adresser, der ejes og kontrolleres af Bitfinex, som sagsøgere derefter hævder blev brugt i samspil med Bittrex og Poloniex til at udføre en fantastisk sammensværgelse,” fortæller Bitfinex.

Desuden siger Bitfinex „det vil ikke afvikle nogen af ​​de meritløse krav, som sagsøgerne fortsætter med at fremstille.“

Bitfinex mener også, at efter at have mistet sagen vil sagsøgerne og deres advokater uden tvivl vende tilbage til tegnebrættet for at drømme om nye teorier, der i sidste ende er beregnet til at give dem grunde til at kræve beløb, som de har ret til nul.

I mellemtiden siger Bittrex og Poloniex i deres meddelelse, at de ønsker en kortfattet dom afsagt, fordi „sagsøgere ikke kan bevise den centrale forudsætning for deres krav mod udvekslingssagsøgte.“

Børsen tiltalte siger, at de ikke ønsker at belaste retten med de anbringende argumenter, medmindre og indtil domstolen benægter beslutningen om kortfattet dom.

I retsdokumenterne hævder sagsøgerne, at to adresser i centrum af den kontroversielle retssag, 1J1d og 1AA6, kontrolleres af Bitfinex. Desuden hævder sagsøgere, at „de sagsøgte sagsøgte vidste, at Bitfinex brugte dem til at manipulere markedet.“